Zöldborsókrémleves ruccolás füstölt pisztráng mousse-szal és gumós zöldségekkel

Somlai Tamás - Aquaworld Resort Budapest

Zöldborsókrémleves ruccolás füstölt pisztráng mousse-szal és gumós zöldségekkel

Hozzávalók:

500 g borsó

100 g vaj

750 ml zöldségalaplé

30 g zöldséges magic só

350 ml tej

200 g füstölt pisztráng

100 ml tejszín

1 g agar

10 g ruccola

150 g sárgarépa

50 g paszternák

100 g cukorborsó

Elkészítés:

A zöldborsót vajas zöldségalaplében vákuum alatt készre pároljuk 75°C-on, majd forró tejszínes vajjal készre pürésítjük.

Betétje zsenge zöldségek és ruccola zselében kimártott tejszínes füstölt pisztráng mousse.

 

Ajánlott bor: Nyakas Irsai Olivér 2013, Etyek

Chef: Somlai Tamás – Aquaworld Resort Budapest

Zöldborsókrémleves ruccolás füstölt pisztráng mousse-szal és gumós zöldségekkel 2017-05-17T10:54:38+00:00 Electrolux Professional